ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ
                                                                                       Bu ara gündemimiz anayasa değişikliği teklifi ve başkanlık,rahmetli Erbakan bir zamanlar bir konuşmasının ara cümleleri cımbızlanarak 'Kanlı mı olacak kansızımı olacak' diye tepesine bindiler ve iktidardan indirmişlerdi.Bugünlerde kendini bu ülkenin tek hakimi olduğunu zanneden bir zevat 'Başkanlık sistemi ve anayasa değişikliğine kırmızı ışık yakıp kandan bahsetmesi dikkatlerden kaçmamıştır.                                                  Bu sözlerinden sonra ilk teklif sunulduğu günlerde yaşanan terör saldırısı ve devamında gelen olaylar adeta birilerini doğrularcasına 'Sakın bu işlere kalkışmayın yoksa ülke kan gölüne döner huzur kalmaz kaos bitmez'mesdajları veriliyor gibiydi.Bütün bu oyunlara rağmen anayasa değişikliğinde taviz vermeden devam edilmesi birilerini adeta öfkeden deliye döndürdü ne dediğini bilmez bir halde kuduz köpekler gibi sağa sola saldırmaya başladı.                                                                                                                                 Öyle bir duruma düştüler ki adeta bu ülkede 80 yıldır nasıl bir dikta rejimi uyguladıklarını itiraf ettiler hani meşhur bir söz vardır 'Kişi herkesi kendi gibi zanneder' kendi yaptıklarını bir bir anlatması ilginç ve kayda degerdi.Bu dikta rejim Atatürk ü kendilerine siper yaparak fildişi kulelerinde zevki sefa içinde yalan dolan hırsızlıkla adam kayırmayla devletin hazinesini boşaltarak bankalar batırarak ülke yönetmeye kalktılar tabi bu yönetim iktidara gelerek yapılmadı yargıda savcı ve hakimlerle bürokraside bürokratlarla orduyu yanlarına alarak medyayı kullanarak kendileri de muhalefette iktidardaki parti yırtınsın dursun hizmet yapa cam memleketi yöneteceğim diye.                                                                                                                                     .Hani meşhur bir sözleri vardı 'İktidar olabilirsin ama muktedir olamazsın'çünkü medya ordu yargı bürokrasi ellerindeydi adamların iktidar olma memleketi yönetme derdi yoktu onlar ELİT tabakaydı onlar fildişi kulelerde oturup sefa sürmekti dertleri işte öyle bir zamanda biri çıktı ve dediki 'Senin fildişi kulelerini yıkacağın ülkedeki vesayetine son vereceğim önceleri gülüp geçmişlerdi ama artık onlarda anladı fildişi kulelerinin tepelerine yıkılacağını son çırpınışları ki artık onlar için her yol mübah yeterki fildişi kuleleri yıkılmasın.                                                                                                                                                                     Son oylama sonunda MHP ve AKP yi vatan haini ilan ettiler kimler mi ?CHP ve HDP tam bir komedi son çırpınışları iktidar elden gidiyor daha dün arkaları ile güldükleri alay ettikleri muktedir olamazsın dedikler ADAM koltuklarını sallıyor kulelerini yıkıyor 80 yıllık dikta ve baskı rejimlerini yıkıyor ülkeye kara bulut gibi çöken ELİT!tabakanın defterini dürüyor saklandıkları Atatürk ü önlerinden aldı ve 'ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ'.                                                                                                                              

Yorumlar

  1. Zaten bütün mesele bu ; biz nasıl olur da onlarla aynı yaşam şartlarınaü sahip oluruz ! Bütün mesele bu ama alışsalar iyi olur çünkü dün Çanakkalede ülkeyi savunanların torunları şimdi ülkeyi savunuyor kouruyor gerisi dış düşmanlarla fink atmaya devam ediyor !Kinlerinde boğulsunlar ,Cehenneme kadar yolları var..

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuzu girin...Aynen öyle onların muhafazakar dedikleri avam dedikleri çifçi köylü çoban alaylı dedikleri insanlar onlarla aynı seviyeye geldi onlar zengin onlar elit onlar en iyi şartlarda yaşayan seçilmiş insanlar... hazmedecekler yada kinleriyle bogulacaklar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

HAYAT İŞTE

SİZİN NEFRETİNİZE İNAT' EVET'